Om oss

Moderne & Klassisk: Siden 1985 har Berheim Interiør & Antik solgt gave- og interiørartikler samt antikviteter og samleobjekter over disk i Sandnes. Butikken, som i dag heter Berheim Antik, i Sandnes drives av far og sønn; Odd og Eivind Berheim.

På nettsiden berheim.no, finner du vår nettauksjon:


Berheim nettauksjoner er en moderne løsning som gjør salg og kjøp på auksjon enkelt, oversiktlig og gøy. Vi kombinerer de praktiske elementene fra tradisjonelle auksjoner (fysisk visning, innlevering, vurdering, papirbud, o.l.) med et moderne nettauksjonshus, slik at du kan nyte et profesjonelt og funksjonelt auksjonsformat til enhver tid og hvor enn du måtte befinne deg.

Auksjonene avholdes på nett. Varene er på visning etter en auksjon har startet. Besøk oss i våre lokaler i Sandnes innenfor oppgitte åpningstider.

Kjøp hos oss
For å gi bud en nettauksjon må du opprette en ny bruker, ringe inn et telefonbud eller komme innom våre lokaler for å fylle ut et budkort.

Opprette bruker
Dette gjør du enkelt og greit ved å trykke på "Registrer deg" øverst til høyre. Her fyller du inn personalia og nødvendig informasjon. Bank- eller kredittkort må også fylles inn. Dette er for å verifisere deg som person og som en reell budgiver. Etter du har fylt ut skjema og sendt det inn, vil du motta en epost fra oss. I denne eposten trykker du på linken for å bekrefte den nye brukeren. Og voilà, din bruker er nå opprettet, verifisert og bekreftet. Du kan nå by! 

Som budgiver legger du inn ønsket maksbud. Systemet vil by på dine vegne opp til dette maksbudet mot andre budgivere. Dette sikrer at du får objektet til laveste pris mulig. 


Levering / Betaling
Hvis du vinner budrunden, vil du fortløpende motta en bekreftelse på epost. Du kan nå hente varen og betale hos oss i våre lokaler i Sandnes. For de som ikke kan hente sine vunnede objekter fysisk, så vil alle også få tilsendt en faktura per epost. Denne vil inneholde alle ordrelinjer (hvis du har vunnet flere auksjoner) og eventuelle fraktkostnader med betalingsinstruksjoner. Det gjøres oppmerksom på at betalingsfrist er normalt 72 timer, med mindre annet er avtalt.

Selg med oss
Har du noe du vil selge på neste auksjon? Til våre nettauksjoner tar vi imot hele bo og enkeltgjenstander innenfor alle underkategorier av antikviteter, samleobjekter, kunst og design. Vi sørger for at hvert objekt får den profilering det fortjener. Du kan bringe varen(e) til våre lokaler eller vi kan reise ut på befaring ved større innleveringer / hele bo. Vurdering av objekter / bo til auksjon er gratis og uforpliktende. Vi tar flere bilder i eget fotostudio og bygger opp med en informativ og utfyllende annonse så langt det er tidmessig og økonomisk forsvarlig. Utropspris settes i forhold til vår vurdering, men den kan også settes lavere om ønskelig. Auksjonene varer i 7 dager.

For innlevering til auksjon, ta kontakt på epost (webansvarlig@berheim.no), telefon (51 66 16 72), kontaktskjema (link), eller kom innom butikken (åpningstider).