Epler, lamper, uran og mer


God søndag! Her kommer endelig litt nyheter. Denne gang også med en del korpus sølv fra kjente produsenter som David Andersen, Th. Marthinsen, Brødrene Lohne med flere. Til samleren har vi fått inn en 1930-talls samling skytterpokaler. Kanskje er du mer interessert i 1960-tallet? Da vil vi anbefale en papirkurv, to epler og noen lamper


To kreasjoner i pressglass er også lagt til i samme kategori. En fløtemugge og en skål på stett. Disse minner om Høvik Glassverk og er fra slutten av 1800-tallet. Grønnfargen kommer fra uran som er blitt tilsatt glassblandingen før smelting.

Øvrige nyheter

Her med flere nyheter fra "Antikk & Øvrig"

Tilbud

Ny uke betyr nytt tilbud. Denne ukens tilbud er -20% på alt barnemønster sølvbestikk. Dette inkluderer koselige og kjente mønster slik som Hans og Grete, Fola Blakken, Prins, Prinsesse, Lykkeliten, Trofast og flere. Som en del av tilbudet inkluderer vi også en gratis og ny gaveeske til hver del.

For å benytte deg av tilbudet bruk rabattkode "0020" (null, null, to, null) i kassen i nettbutikken. 20% vil da trekkes fra summen. Tilbudet vil kun være tilgjengelig for varer i kategorien barnemønster.

-20% på alt barnemønster sølvbestikk

Denne ukens tilbud: -20% på barnemønster sølvbestikk