Nyheter legges til i kategorien smykker: Her finner du en lett blanding av anheng, ørepynt, noen smykkesett og litt slipspynt. Enkelte objekter skiller seg litt ut som for eksempel dette anhenget (avbildet over) fra 1800-tallet med en ørliten opal fra Australia som på denne tiden var ledende eksportør av opaler og gjorde den til en anerkjent smykkestein.

Gå til nyheter

Også en eksotisk sak: Til høyre er en arabisk ørepynt kreasjon i form av to sommerfugler på langt heng. Av de to smykkesettene som er lagt til, er det ene utført med malakitt og det andre med lasurstein. Perfekt for deg som leter etter unike håndlagde sett av høy kvalitet.

Gå til nyheter

Fra venstre: stor topas, øreringer i hvitt og gult gull, skjell ørepynt og slipspynt (finnes også uten diamant). Trykk på bildet over eller her for å se alle nyhetene.

Ukens tilbud

Ukens tilbud: For ukens tilbud tilbys tre designklassikere til en ekstra god pris. Den 5-armede og den 3-armede kandelaberen fra Br. Lohne (høye modeller) og den kjente "Oval" papirkurven fra P.S. Heggen.