Østersanheng

Som unike og eksklusive gaver er gamle gullsmykker perfekt! Det er ekstra kjekt å gi bort noe du vet ikke lenger lages, og som i veldig mange tilfeller er helt unike - samtidig som det gjerne er svært rimelig i forhold til nyproduserte alternativer.

Et eksempel på rimelig og unikt: Østersanheng (avbildet over) fra gullsmeden Svein Vinjerui (aktiv mellom år 1911 og frem til 1959 i Dalen-Telemark). Enkelt og kreativt anheng. Alderen tatt i betraktning er det også meget sannsynlig en naturlig forekommende perle.

Kamésmykker

Utvalg kamésmykker. Ordet kamé er et samlebegrep for relieffer utskåret fra edelstener, skjell, korall eller lignende. Teknikken og motivene går langt tilbake i tid. I det siste har vi sett at disse er på vei tilbake etter forrige mote-høydepunkt på 1960-tallet - og da gjerne med ekstra lange gullkjeder.

Diamanter

Moderne: Hvitt gull med diamanter troner fremdeles popularitetskonkurranse. Her i form av et moderne gullanheng med 14 diamanter. Produsert i nyere tid hos Bådal i Bjørklangen.

Medaljong i gull


Hvis du vil se flere av nyhetene vi har lagt til kan du se anhengene (og medaljongene) her (link), øreskruene her (link), brosjer / nåler her (link) og øvrig (mansjettknapper, slipspynt) her (link).

OBS: Vi har hatt litt tekniske problemer den siste uken som medfører at de siste nyhetene ikke er i rekkefølge og er blandet med de andre varene. Du må derfor scrolle deg litt ekstra nedover.

Ukens tilbud

For denne ukens tilbud tilbyr vi tre moderne halssmykker til halvpris! Klikk her for en nærmere titt.

Ukens tilbud