Utvalgte nyheter som fortjener litt ekstra spalteplass. De siste ukene har vi lagt til et spredt utvalg. Fra det eksklusive til det rimelige innenfor forskjellige tidsepoker.

Fusion ring av Nina Koppel for Georg Jensen


Er du fan av hvitt gull? En kategori vi ikke får like mye inn av som dens gule motpart. Så da er det kjekt å kunne friste med klassikeren "Fusion ring" i tre deler med diamanter designet av Nina Koppel for Georg Jensen.

Panserkjede med diamanter


Fra en klassiker til en annen: Panserkjede! Trenden med kraftige gullkjeder vender tilbake. Her i mer utypisk hvit stil kledd med hele 28 diamanter.


Gustav Bahus skjenk

Ikke bare gull og sølv: Vanligvis finner du de fleste møblene i vår fysiske butikk, men denne skjenken fra Gustav Bahus i samarbeid med Rastad & Relling tegnekontor var for lekker til å ikke deles i nettbutikken. OBS: Må hentes eller fraktes etter egen avtale.


Ørepynt


Utvalget med ørepynt er lenge siden har blitt oppdatert. Nå finner du heldigvis noen nye innslag. I gult gull har vi blant annet klassiske (og ekstra kraftige) øreringer, perle øredobber, slageren "Knute" øredobber og et mystisk par øredobber som hører til dette mystiske halssmykket.


Art Deco anheng med diamanter


Og til slutt et hakeslepp i gull og platinum! Et stykke orginalt art deco: Unikt anheng med tilhørende kjede (også i platinum og gull) fra ca. år 1920. Selve anhenget er fattet med èn lekker og stor senter diamant på hele 0,70 carat. Den er omkranset med ytterligere 21 håndslipte old cut diamanter.

Hakeslepp